Deskundig,
Laagdrempelig
en Klantvriendelijk

Rechtsgebieden

Mr. Jonkergouw is gespecialiseerd in strafzaken, incassos, huur- en ontslagzaken, maar kan eveneens adviseren in burenrecht, arbeidsrecht, ondertoezichtstellingen/uithuisplaatsingen en algemene zakelijke dan wel privé-geschillen.


Particuliere Dienstverlening

Iedereen loopt wel eens tegen een juridisch probleem aan, mag de boom van de buurman wel zo dicht bij de erfafscheiding staan, moet ik deze factuur wel betalen als het werk niet deugt, kan de politie mij zomaar aanhouden of hoe kan ik me het beste opstellen bij de rechter? Tijdig advies inwinnen kan veel problemen vermijden of u meer gemoedsrust geven. Grote organisaties en de overheid kunnen nogal intimiderend zijn en dan is het goed om te weten dat u er niet alleen voor staat.


Zakelijke Dienstverlening

Elke ondernemer heeft dagelijks, vaak onbewust, te maken met het recht: contracten met werknemers, afnemers en leveranciers die moeten worden opgesteld of beoordeeld. Door tijdig advies in te winnen over dergelijke kwesties kunt u procedures vaak voorkomen. En mocht dat onvermijdelijk zijn, dan heeft u groot belang bij een makkelijk bereikbare, deskundige advocaat die u en uw situatie kent en die snel kan ingrijpen.


InformatiefAlgemene Voorwaarden         sitemap         links